Medalie de AUR la LONDRA @IWSC pentru Design de Produs.
top of page
Caută

Medalie de AUR la LONDRA pentru Design de Produs.

Actualizată în: 9 mai 2023





PATER s-a alaturat celor mai bune bauturi din lume, la un concurs pentru inovatie, creativitate, arta, design de sticla si ambalaj. Astfel, o bautura traditionala romaneasca a ajuns sa impartaseasca design-ul de brand si mass-media in peste 90 de tari.


Produsele inscrise la IWSC Design & Media Awards 2018 au fost jurizate de specialisti recunoscuti din intreaga industrie de bauturi, design si media din lume. S-a facut o lista scurta a produselor inscrise pentru a concura in finala de la Asprey, Londra, unde au fost acordate medalii de bronz, argint si aur impreuna cu un castigator de trofeu.


PATER Tuica de prune este o bautura traditionala romaneasca, realizata cu ajutorul unei retete de peste cinci generatii, transmisa din tata in fiu. Este un produs de artizanat traditional.

“In linii simple PATER este rodul unei pasiuni de familie. Pentru ca avem o productie limitata, ne-am indreptat catre un ambalaj si un produs premium din toate punctele de vedere. Asa ca am ales o sticla premium din Franta, dopul 100% de pluta din Portugalia si am facut aceasta eticheta letterpress. Tot ce tine de PATER este “gestionat” de familie. Tata, Marian Marasoiu, se ocupa de livezi, cules, fermentare, distilare, invechire. Imbuteliem impreuna, punem dop, timbru, capison si apoi etichetam manual. Doar noi, familia!”

Spirits Artwork And Bottle Design Gold 2018 for PATER


Creativitate, care este povestea din spatele etichetei?


Designul nostru unic se bazeaza pe povestea familiei si pe conceptul de natura, traditie si unicitate.


Brandul noastru este PATER.

PATER vine din latina si inseamna cap de familie, tata, preot. Avem un design simplu si unic, care reprezinta exact povestea si traditia familiei producatoare. Eticheta este realizata in letterpress, prin 3 presari distincte.


Arborele de pe eticheta este un arbore genealogic cu un trunchi sub forma de structura ADN. Acesta contine initialele liniei barbatilor din familie, care produc aceasta bautura de mai mult de 5 generatii. Coroana copacului este realizata din folie de cupru, facand trimitere la alambicul de cupru traditional in care se produce bautura. Capul dopului de pluta este vopsit intr-o culoare similara cuprului pentru a completa ideea din eticheta.


In partea dreapta a etichetei se regaseste povestea familiei si zona in care fiecare numar de sticla si lotului sunt scrise manual.


Eticheta din carton de 350g este lipita manual.


Pentru mai multe detalii despre PATER, accesati website-ul: http://paterspirits.ro sau conturile de Social Media https://www.facebook.com/paterspirits.ro/ si https://www.instagram.com/pater_spirits/

48 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page