PATER Tuica de Prune, medaliata cu ARGINT la "Spirits Selection"
top of page
Caută

PATER Tuica de Prune, medaliat cu ARGINT la "Spirits Selection"

Actualizată în: 9 mai 2023

PATER, tuica romaneasca din prune de Arges, a fost recent medaliata la Concursul “Spirits Selection” 2018, competitie de bauturi spirtoase aflata sub patronajul reputatului Concours Mondial de Bruxelles. PATER este un produs artizanal al unei familii cu o vechime in domeniu de cinci generatii, dupa cum se arata intr-un comunicat dat publicitatii de catre producator.



“Dorim sa punem in valoare tuica romaneasca si pe alte piete decat cele traditionale si sa pozitionam aceasta bautura alaturi de alte spirtoase de renume din lume, iar prin aceasta medalie de Argint putem spune ca incepem sa ne apropiem de telul nostru”

au declarat reprezentantii familiei Marasoiu, producatorii PATER..


PATER tuica de prune este realizata dupa o reteta de familie, respectand insa toate regulile tehnologiei moderne.


Potrivit familiei Marasoiu, pentru PATER se folosesc prune de cea mai buna calitate de pe dealurile Argesului, care sunt fermentate si apoi sunt distilate o singura data, in cazan clasic de cupru de 220 litri, dupa care bautura se matureaza timp de un an in butoi de dud si nu se filtreaza, pentru a pastra mai bine aromele de fruct. Rezulta o tuica fina, de 35% vol alc, care este apoi imbuteliata in sticle premium de 0,7 litri importate din Franta, inchise cu dop de pluta de cea mai buna calitate din Portugalia si purtand o eticheta unica tip letterpress aplicate si numerotate manual.


PATER poate fi achizitionata in magazinele fizice sau comandata online.


Competitia “Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles” este un eveniment de amploare si recunoastere internationala, in care aproape 80 de degustatori experti de 26 de nationalitati evalueaza bauturi spiritoase din peste 50 de tari (whisky, cognac, brandy, rom, vodca, gin, piscos, grappa, baijiu, tequila si altele). Reputatia deosebita a procesului de selectie si diversitatea mare a produselor inscrise spre evaluare este una dintre componentele cheie ale succesului “Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles”.


Pentru mai multe detalii despre tuica PATER, accesati website-ul: www.paterspirits.ro

sau conturile de Social Media:


Produsele PATER (tuica de prune, dar si rachiurile de struguri si pere) pot fi achizitionate in majoritatea bacaniilor si magazinelor specializate in produse de calitate sau poate fi comandate online de pe site-ul www.pater.ro

24 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page