Livrarea Produselor

Despre Livrare

PATER se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.pater.ro este de 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

In cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, P.F.A. MARASOIU A. MARIAN (PATER) se obliga sa livreze produsele comandate in 2 zile de la data in care au fost virati banii in contul specificat de Vanzator. In cazul neindeplinirii acestei obligatii, PATER va returna suma in maximum 3 zile lucratoare in contul bancar al Cumparatorului, cu exceptia cazului in care Cumparatorul este de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat prin e-mail.

Costul transportului pentru comenzile mai mici de 1000 lei (tva inclus) este de 15.00 lei - tva inclus.

Comenzile peste 1000 (tva inclus) lei au livrarea gratuita.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, PATER va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, timp in care vom incerca sa luam legatura cu dvs. pentru definitivarea comenzii. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de Vanzator.

 Transport - Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei.

Politica de Retur

Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul, doar cu plata taxelor postale de returnare, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 

In cazul in care Cumparatorul renunta la cumparare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu sa returneze produsul exact in starea in care i-a fost livrat, adica in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare. In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii, Cumparatorul nu are dreptul sa solicite rambursarea pretului. Returnarea produsului se va face catre sediul P.F.A. MARASOIU A. MARIAN, pe cheltuiala exclusiva a Cumparatorului.

Rambursarea pretului catre Cumparator  se va face in termen de 30 de zile, dupa primirea produsului retur si confirmarea emisa de P.F.A. MARASOIU A. MARIAN ca acesta este in ambalajul original, nefolosit, insotit de toata documentatia cu care a fost livrat si in perfecta stare de functionare.

In situatia in care clientul nu doreste sa renunte la cumpararea produsului si doreste o inlocuire a unui produs de acelasi gen, trebuie sa existe o interdependenta valorica intre acesta si noul produs solicitat.