top of page

Date cu Caracter Personal

Termeni si Conditii

Aceasta pagina si subpaginile sale va informeaza cu privire la tot ce trebuie sa stiti despre modul in care P.F.A. MARASOIU A. MARIAN (PATER) si site-ul sau PATER.ro protejeaza datele personale pe care le proceseaza si le controleaza ("datele dvs. personale", "datele dvs.") si drepturile pe care le aveti in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale. PATER.ro este brandul firmei P.F.A. MARASOIU A. MARIAN (PATER) si in urmatoarea politica de protectie a datelor cu caracter personal vom face referire la P.F.A. MARASOIU A. MARIAN (PATER) prin PATER.ro.

1. CUM VA PROTEJEAZA PATER.RO DATELE PERSONALE?

PATER.RO acorda foarte mare importanta dreptului la intimitate si protejarii datelor dvs. personale. Ne dorim sa va simtiti in siguranta cand colaborati cu PATER.RO, datele dvs. personale fiind pe maini bune.

PATER.RO va protejeaza datele personale in concordanta cu legile aplicate si politica noastra de protejare a datelor. Mai mult decat atat, PATER.RO mentine masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru a va proteja datele cu caracater personal impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si / sau impotriva pierderii accidentale, modificarii, divulgarii sau accesului, distrugerii accidentale sau ilegale sau deteriorarii acestora.

Ce date personale si ce categorii de date personale colectam si cum procesam astfel de date personale?

Colectam date personale de la utilizatorii site-ului web www.PATER.ro sau telefonic, de la clientii nostri in scopul finalizarii cu succes a comenzilor efectuate de acestia. Finalizare comenzii cu succes inseamna facturarea si livrarea produselor comandate catre cumparator ( mai multe despre facturare si livrare gasiti pe pagina https://www.PATER.ro/termeni-si-conditii

In acest scop colectam urmatoarele date personale:

• Nume complet
• informatii de contact cum ar fi telefon si adresa de e-mail
• informatii demografice, cum ar fi adresa de livrare, codul postal, preferintele si interesele
• alte informatii relevante pentru sondajele si / sau ofertele clientilor

Colectam date personale ale angajatilor nostri, potentiali angajati, clienti, furnizori, contacte de afaceri, actionari si utilizatori ai site-ului web (date pentru autentificare si livrare a viitoarelor comenzi ).Daca datele pe care le colectam nu sunt enumerate in aceasta declaratie de confidentialitate, vom oferi persoanelor (atunci cand legea o cere) o notificare adecvata cu privire la ce alte date vor fi colectate si cum vor fi utilizate acestea.

Cu exceptia anumitor informatii care sunt impuse de lege, decizia dvs. de a ne furniza date personale este voluntara. Prin urmare, nu vor exista consecinte negative daca nu doriti sa ne furnizati datele dvs. personale. Cu toate acestea, retineti ca, daca nu furnizati anumite informatii, este posibil sa nu reusim sa realizam unele sau toate scopurile descrise in aceasta declaratie de confidentialitate si este posibil sa nu puteti utiliza anumite instrumente si sisteme care necesita utilizarea acestor date personale, cum ar fi livrarea produselor comandate.

Daca ne furnizati date personale ale unei alte persoane (de exemplu, un potential angajat / destinatar diferit pentru livrare/ referinta), sunteti responsabil sa va asigurati ca persoana respectiva este informata cu privire la informatiile continute in aceasta declaratie de confidentialitate si ca respectiva persoana v-a acordat consimtamantul pentru partajarea informatiilor cu PATER.RO.

Categoriile de date cu caracter personal mentionate mai sus au fost obtinute fie direct de la dvs. (de exemplu, atunci cand furnizati informatii pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru sau pentru a va inscrie la un buletin informativ) sau indirect, de la anumite terte parti (de exemplu, tehnologia site-ului). Astfel de parti terte includ afiliatii nostri, autoritatile publice, site-urile publice si site-uri sociale, furnizorii si vanzatorii.

In ce scopuri si pe ce baza legala folosim datele dvs. personale?

PATER.RO utilizeaza datele dvs. personale doar atunci cand este necesar in scopuri specifice.

Scop

Baza Legala

Gestionarea relatiei noastre contractuale si / sau de angajare cu dvs. Procesarea comenzilor venite pe site-ul nostru

Necesare pentru executarea unui contract in care reprezentati una dintre parti

Recrutare

Justificate pe baza intereselor noastre legitime de a ne asigura ca recrutam angajatii corespunzatori

Facilitarea comunicarii cu dvs. (inclusiv in situatii de urgenta, si pentru a va furniza informatii solicitate)

Justificate pe baza intereselor noastre legitime, pentru asigurarea unei comunicari adecvate si a unei gestionari de urgenta in cadrul organizatiei

Operarea si gestionarea operatiunilor noastre comerciale

Justificate pe baza intereselor noastre legitime pentru asigurarea functionarii corecte a operatiunilor noastre comerciale

Respectarea cerintelor legale

Necesare pentru respectarea unei obligatii legale la care suntem supusi

Monitorizarea utilizarii sistemelor noastre de catre dvs. (inclusiv monitorizarea utilizarii site-ului nostru web si a tuturor aplicatiilor si instrumentelor pe care le utilizati)

Justificate pe baza intereselor noastre legitime de evitare a nerespectarii si de protejare a reputatiei noastre

Imbunatatirea securitatii si functionarii site-ului nostru web, a retelelor si a informatiilor

Justificate pe baza intereselor noastre legitime de a ne asigura ca beneficiati de o experienta excelenta de utilizare si ca retelele si informatiile noastre sunt sigure

Realizarea analizei de date, adica aplicarea unei analize a datelor pentru operatiunile afacerii pentru a descrie, a anticipa si a imbunatati performanta afacerii in interiorul firmei noastre si / sau pentru a oferi o experienta mai buna utilizatorilor (mai multe detalii despre modul in care gestionam analizele pe site-ul nostru pot fi gasite in politica noastra de cookie-uri).

Justificate pe baza intereselor noastre legitime de a asigura functionarea corecta a operatiunilor noastre comerciale

Comercializarea produselor si serviciilor noastre catre dvs. (cu exceptia cazului in care v-ati opus acestei prelucrari, aaa cum este descris mai jos îin sectiunea "Cum folosim datele personale in scopuri de marketing?")

Justificate pe baza intereselor noastre legitime de a ne asigura ca ne putem conduce si mari afacerea


In timp ce tabelul de mai sus afirma ca ne bazam pe interesele noastre legitime pentru un anumit scop, suntem de parere ca interesele noastre legitime nu sunt depasite de interesele, drepturile sau libertatile dvs., data fiind (i) transparenta pe care o oferim in activitatea de prelucrare, (ii) abordarea intimitatii din punct de vedere al design-ului, (iii) recenziile noastre regulate privind confidentialitatea si (iv) drepturile pe care le aveti in legatura cu activitatea de prelucrare. Ne puteti contacta daca doriti sa obtineti informatii suplimentare despre aceasta abordare.

Vom prelucra datele dvs. personale in scopurile mentionate mai sus, pe baza consimtamantului dvs. prealabil, in masura in care acest consimtamant este obligatoriu conform legilor aplicabile.

Nu vom folosi datele dvs. personale in scopuri care sunt incompatibile cu scopurile cu privire la care ati fost informati, cu exceptia cazului in care este necesar sau autorizat prin lege, sau daca este in interesul dumneavoastra vital (de exemplu, in caz de urgenta medicala) de a o face.

Vom impartasi datele dvs. personale cu terte parti?

Este posibila transferarea de date cu caracter personal furnizorilor nostri de servicii, consilierilor profesionali, autoritatilor publice si guvernamentale sau tertilor in legatura cu o (potentiala) tranzactie corporate sau comerciala. Aceste terte parti isi pot desfasura activitatea in alte tari. Inainte de a face acest lucru, vom lua masurile necesare pentru a ne asigura ca datele dvs. personale vor beneficia de o protectie adecvata, conform legilor relevante privind confidentialitatea datelor si a politicilor interne ale companiei.

Dar datele sensibile?

Nu colectam date sensibile prin acest site sau in orice alt mod. In cazul in care vom face acest lucru, o vom face in conformitate cu cerintele legii privind confidentialitatea datelor si / sau va vom cere consimtamantul.

Termenul "date sensibile" se refera la diferitele categorii de date cu caracter personal identificate de legislatia privind confidentialitatea datelor ca necesitand tratament special - inclusiv, in anumite circumstante, necesitatea obtinerii unui consimtamant explicit din partea dvs. Aceste categorii includ originea rasiala sau etnica, opiniile politice, credintele religioase, filosofice sau de alta natura, apartenenta la un sindicat, sanatatea fizica sau psihica, datele biometrice sau genetice, viata sau orientarea sexuala sau convingerile si infractiunile criminale (inclusiv informatii despre activitati criminale suspectate).

Dar securitatea datelor?

Aplicam setari de securitate organizationala, fizica si tehnica pentru toate datele personale pe care le detinem. Avem protocoale, controale si politici, proceduri si indrumari relevante pentru a mentine aceste setari, tinand cont de riscurile asociate categoriilor de date cu caracter personal si procesarii pe care o intreprindem.

Acceptam masuri de securitate de varf pentru a va proteja datele personale.

In ceea ce priveste utilizarea de catre dvs. a site-urilor noastre, este necesar sa intelegeti ca natura deschisa a internetului permite informatiilor si datelor cu caracter personal sa circule prin retele care va conecteaza la sistemele noastre, fara masuri de securitate, si pot fi accesate si utilizate de alte persoane decat cele pentru care datele sunt destinate.

Unde vor fi prelucrate datele dvs. personale?

Datele personale pe care le colectam nu vor fi transferate sau nu vor fi accesibile decat in tarile care respecta aceeasi politica de confidentialitate cu UE.

Cat timp vom pastra datele dvs. personale?

Vom pastra datele dvs. personale numai atata timp cat este necesar. Mentinem o gestionare specifica a arhivelor, politicilor de pastrare si procedurilor, astfel incat datele personale sa fie sterse dupa o pereioada de timp rezonabila, in conformitate cu urmatoarele criterii de pastrare:

 • Pastram datele dvs. atata timp cat avem o relatie in desfasurare cu dvs. (in special daca aveti un contract cu compania noastra).

 • Vom pastra datele numai in timp ce contul dvs. este activ sau pentru cat timp este necesar pentru a va oferi serviciile dorite.

 • Vom pastra datele atata timp cat este necesar pentru a ne conforma obligatiilor legale si contractuale globale.

Ce drepturi aveti in ceea ce priveste prelucrarea datelor dvs. personale?

Sunteti indreptatit (in circumstantele, in conditiile si sub rezerva exceptiilor prevazute in legislatia aplicabila) sa:

 • Solicitati accesul la datele personale pe care le procesam despre dvs.: acest drept va permite sa stiti daca detinem date cu caracter personal despre dvs. si, daca este cazul, sa obtineti informatii si o copie a acestor date personale.

 • Solicitati o rectificare a datelor dvs. personale: acest drept va permite sa va corectati datele personale daca acestea sunt inexacte sau incomplete.

 • Va impotriviti procesarii datelor dvs. personale: acest drept va permite sa solicitati ca PATER.RO sa nu mai prelucreze datele dvs. personale.

 • Solicitati stergerea datelor dvs. personale: acest drept va permite sa solicitati stergerea datelor dvs. personale, inclusiv in cazul in care astfel de date personale nu ar mai fi necesare pentru atingerea scopurilor.

 • Solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale: acest drept va permite sa solicitati ca PATER.RO sa va proceseze numai datele personale in circumstante limitate, inclusiv cu consimtamantul dumneavoastra.

 • Solicitati transferarea datelor dvs. personale: acest drept va permite sa primiti o copie (intr-un format structurat, utilizat frecvent, si lizibil electronic) a datelor cu caracter personal pe care le-ati furnizat la PATER.RO, sau sa solicitati ca PATER.RO sa transmita aceste date personale altor auditori.

Daca, in ciuda angajamentului si a eforturilor noastre de a va proteja datele personale, considerati ca drepturile dvs. cu privire la confidentialitatea datelor au fost incalcate, va incurajam sa veniti catre PATER.RO pentru a cauta, intr-o prima etapa, solutionarea oricarei reclamatii. Aveti dreptul in orice moment sa inregistrati o plangere direct la autoritatea de supraveghere competenta sau sa faceti o cerere impotriva PATER.RO la o instanta competenta.

Contactati-ne pentru a va exercita drepturile.

2. CUM VA SUNT UTILIZATE DATELE PERSONALE CAND VIZITATI SITE-ULUI PATER.RO?

Ce date personale colectam?

PATER.RO colecteaza datele personale pe site-urile sale web in doua moduri: (1) direct (de exemplu, atunci cand furnizati date cu caracter personal pentru a va inscrie la un buletin informativ sau cand solicitati sa fiti contactat din motive de vanzare); si (2) indirect (de exemplu, prin intermediul tehnologiei site-ului nostru).

Putem colecta si procesa urmatoarele date personale:

 • Datele personale pe care le furnizati prin completarea formularelor pe site-ul nostru. Aici sunt incluse inregistrarea pentru a utiliza site-ul web, abonarea la servicii, buletine informative si alerte, inscrierea la o conferinta,solicitarea unui raport sau informatii suplimentare. Paginile care colecteaza acest tip de date personale pot furniza informatii suplimentare privind motivele pentru care datele dvs. personale sunt necesare si modul in care acestea vor fi utilizate. Depinde de dvs. daca doriti sa le furnizati.

 • Daca ne contactati, putem pastra o evidenta a acestei corespondente.

 • Va putem cere sa completati chestionarele pe care le folosim in scopuri de cercetare, desi nu aveti obligatia de a raspunde.

 • Orice postari, comentarii sau alt continut pe care il incarcati sau il postati pe site-urile PATER.RO.

 • Site-ul nostru colecteaza date personale despre computer, inclusiv (daca este disponibil) adresa IP, sistemul de operare si tipul de browser, pentru administrarea sistemului, pentru a filtra traficul, pentru a cauta domenii de utilizator si pentru a raporta statistici.

 • Detaliile privind vizitele dvs. pe site-ul nostru, paginile pe care le vizualizati si resursele pe care le accesati sau le descarcati, inclusiv, dar fara a se limita la date despre trafic, date despre locatie, jurnale web si alte date de comunicare.

Includem link-uri catre site-uri web si programe ale tertilor?

Site-urile noastre pot include:

 • Link-uri catre si de la site-urile retelelor noastre partenere, agentiilor de publicitate si afiliatilor.

 • Anumite programe (widget-uri si aplicatii) ale unor terte parti. Acolo unde este cazul, este necesar sa retineti ca astfel de terte parti va pot prelucra datele personale colectate prin intermediul acestor programe in scopuri proprii.

Nu acceptam nicio responsabilitate sau raspundere pentru site-urile sau programele unor astfel de terte parti. Verificati termenii si conditiile de utilizare si declaratiile de confidentialitate ale acestor terte parti inainte de a utiliza si furniza orice informatii site-urilor si programelor unor astfel de terte parti.

Cum folosim datele personale pe care le colectam de pe site-urile noastre?

Folosim datele personale pentru a va putea oferi informatiile pe care le solicitati, pentru a procesa cererile de locuri de munca online si pentru alte scopuri pe care vi le descriem in momentul in care sunt colectate. De exemplu:

 • Pentru a livra comenzile venite pe site-ul nostru

 • Pentru studii sau chestionare de cercetare.

 • Pentru a va personaliza experienta pe site-ul nostru.

 • Pentru a va contacta in scopuri de marketing, in cazul in care ati fost de acord cu acest lucru.

Analizam informatiile dvs. IP si ale browserului pentru a determina ce este cel mai eficient cu privire la site-ul nostru, pentru a ne ajuta sa identificam modalitatile de imbunatatire si de eficientizare a acestuia.

Cititi mai multe in Politica Cookie-uri.

3. CUM UTILIZAM DATELE PERSONALE PENTRU SCOPURI DE MARKETING?

Pe langa informatiile prezentate mai sus, capitolul urmator descrie modul in care folosim datele personale in scopuri de marketing.

Care sunt sursele datelor de marketing?

Cea mai mare parte a datelor cu caracter personal pe care le colectam si le folosim in scopuri de marketing se refera la angajatii individuali ai clientilor nostri si ai altor companii cu care avem o relatie de afaceri existenta. De asemenea, putem obtine informatii de contact din surse publice, inclusiv continut publicat pe site-urile de social media, pentru a stabili un contact initial cu o persoana relevanta, angajat al unui client sau al altei companii.

Trimitem E-mailuri targetate?

Am putea trimite un e-mail comercial clientilor nostri sau altor companii cu care vrem sa dezvoltam sau sa mentinem o relatie de afaceri in conformitate cu legile de marketing aplicabile. E-mail-urile targetate includ, de obicei cookie-uri si tehnologii similare care ne permit sa stim daca deschideti, cititi sau stergeti mesajul si link-urile pe care le puteti accesa. Cand accesati un link dintr-un e-mail de marketing pe care il primiti de la PATER.RO, vom folosi si un modul cookie pentru a va inregistra paginile pe care le vizualizati si ce continut descarcati de pe site-urile noastre, chiar daca nu sunteti inregistrat sau conectat pe site-ul nostru.

E-mail-urile trimise de la PATER.RO pot include informatii suplimentare privind confidentialitatea datelor, conform legilor aplicabile.

Actualizam bazele de date privind relatiile cu clientii (CRM)?

Ca majoritatea companiilor, PATER.RO utilizeaza tehnologii de tipul managementului relatiilor cu clientii (CRM), in vederea gestionarii si urmaririi eforturilor noastre de marketing. Bazele noastre de date CRM includ date personale apartinand persoanelor fizice de la clientul nostru si de la alte companii cu care avem deja o relatie de afaceri sau dorim sa dezvoltam una. Datele personale utilizate in aceste scopuri includ informatii comerciale relevante, cum ar fi: date de contact, informatii disponibile publicului (de exemplu, membri ai consiliilor de administratie, articole publicate, comunicate de presa, postarile dvs. publice pe site-uri de socializare, daca sunt relevante in scopuri comerciale), E-mail (inclusiv activitatile pe internet ca urmare a accesarii adreselor web din E-mail-urile noastre), activitatea site-ului web al utilizatorilor inregistrati pe site-ul nostru, si alte informatii de afaceri incluse de angajatii PATER.RO pe baza interactiunilor personale cu dvs. Daca doriti sa fiti exclus din bazele de date CRM, va rugam sa ne contactati.

Combinam si analizam datele personale?

Putem combina datele din surse disponibile publicului si din diferitele noastre E-mailuri, site-uri web si interactiuni personale cu dvs. (acestea includ informatii colectate de pe site-urile noastre si cele ce sunt colectate la inscriere sau logare, cat si la autentificarea cu ajutorul conturilor dvs. de social media). Combinam aceste date pentru a va evalua mai bine experienta cu PATER.RO si pentru a efectua celelalte activitati descrise in cadrul politicii noastre de confidentialitate.

Care sunt drepturile dvs. privind comunicarile de marketing?

Va puteti exercita dreptul de a impiedica comunicarea de marketing prin verificarea anumitor specificatii de pe formularele pe care le folosim pentru colectarea datelor dvs. personale, sau prin utilizarea mecanismelor de dezabonare in E-mailurile pe care vi le trimitem. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va intrerupe comunicarile de marketing sau de a va sterge oricand datele personale din bazele de date pentru relatiile cu clientii (CRM), contactandu-ne. In astfel de cazuri, vom pastra date minime personale, pentru a atrage atentia asupra faptului ca ati optat pentru a evita sa va mai contactam din nou.

4. CONTACTATI-NE

Accesati acest link daca:

 • Aveti o intrebare generala despre modul in care PATER.RO va protejeaza datele personale.

 • Doriti sa va exercitati drepturile in legatura cu datele dvs. personale.

 • Doriti sa faceti o plangere cu privire la utilizarea datelor dvs. personale de catre PATER.RO.

Payment Methods
bottom of page