Best Entrepreneur-Supplier Drinks din cadrul Horeca Woman Awards merge către Fata din Povestea PATER
top of page
Caută

Best Entrepreneur-Supplier Drinks din cadrul Horeca Woman Awards merge către Fata din Povestea PATER

Horeca Women Gala Awards dezvăluie contribuția femeilor în mai multe domenii din această industrie și aduce recunoaștere profesionalismului și performanțelor ce au marcat cariere de succes.


Drept preambul al decernării propriu-zise a premiilor, invitați speciali – profesioniști de top din industria ospitalității și domenii conexe, aduc în fața participanților modele de leadership autentic, viziuni inspiraționale de business și exemple relevante ale contribuției în dezvoltarea acestui dinamic și provocator domeniu.Woman Awards, primul eveniment din România ce aduce în lumina reflectoarelor leadership-ul feminin din industria ospitalității, o nouă ediție a avut loc pe data de 28 septembrie 2023, la Le Chateau București.


Încă de la lansarea sa, în 2020, evenimentul și-a propus să celebreze și să onoreze excelența, puterea de adaptare și inovare demonstrate de doamnele din industria ospitalității.



Anul acesta premiul Best Entrepreneur - Supplier Drinks a mers către Fata din Povestea PATER, Irina Mărășoiu. La aceastră categorie au fost nominalizate doamne antreprenoare/Owner/Co-owner, care dețin companii ce comercializează băuturi (și) pentru industria HoReCa.

Suntem foarte mândri de Irina și ne bucurăm alături de ea de acest premiu!




Parteneri Horeca Woman Awards: Lavazza, METRO Romania, Dr. Oetker Professional, TouchMenu, Salesianer, Ad Production

Parteneri instituționali: FIHR - Federatia Industriei Hoteliere din Romania, SKAL International Bucuresti, HORA – Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România

Venue Partner: Le Chateau Ballroom București

20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page