Medalie de AUR @ PATER Rachiu de Struguri la Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles
top of page
Caută

Medalie de AUR pentru PATER Rachiu de Struguri la Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles

Actualizată în: 9 mai 2023

Rachiul de Struguri PATER a fost recent medaliat cu AUR la Concursul “Spirits Selection” 2019, competitie de bauturi spirtoase aflata sub patronajul reputatului Concours Mondial de Bruxelles.


Anul acesta Concursul a avut loc in China, la Lvliang, unde 104 degustatori experti au evaluat peste 1750 de bauturi spirtoase din 59 de tari (whisky, cognac, brandy, rom, vodca, gin, piscos, grappa, baijiu, tequila si altele).


Competitia “Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles” este un eveniment de amploare si recunoastere internationala.

Reputatia deosebita a procesului de selectie si diversitatea mare a produselor inscrise spre evaluare este una dintre componentele cheie ale succesului “Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles”.



PATER a obtinut in 2018 Medalia de Argint la “Spirits Selection” cu Tuica de Prune si Medalia de AUR pentru “Design & Bottle Artwork” la IWSC Design & Media Awards la Londra.

„PATER vine din latina si inseamna capul familiei, tata, preot.

Am ales sa dam acest nume brandului nostru pentru ca tuica este produsa de capul familiei noastre, de tata, dupa o reteta transmisa din tata in fiu de peste cinci generatii. Produsele noastre sunt bauturi naturale, nefiltrate, obtinute printr-o singura distilare intr-un cazan traditional de cupru si sunt create pe baza unor retete perfectionate de-a lungul timpului“.


PATER Rachiu de Struguri este un distilat din 3 soiuri diferite de struguri, Muscat Ottonel, Aligote si Riesling.


Pentru PATER se folosesc fructe cea mai buna calitate de pe dealurile Argesului, care sunt distilate o singura data, in cazan clasic de cupru de 220 litri, bautura nu se filtreaza, pentru a pastra mai bine aromele fructelor. Rezulta o bautura fina, de 35-37% vol alc, care este apoi imbuteliata in sticle premium de 0,7 litri importate din Franta, inchise cu dop de pluta de cea mai buna calitate din Portugalia si purtand o eticheta unica tip letterpress aplicata si lipita manual.


Pentru mai multe detalii despre bauturile PATER, accesati conturile de Social Media https://www.facebook.com/paterspirits.ro si https://www.instagram.com/pater_spirits/

20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page